Играчи под наем
#1 Removed user 18.02.2013 18:07
Blue devilmen
79 Posts

Здравейте,
предварително се извинявам, ако това, което ще напиша е предлагано вече :)

Предложението ми е, да се измисли някаква опция в Трансферите, за играчи под наем, както в реалния футбол има такива.
Според мен това доста ще помага на младите отбори и ще раздвижи играта. Новите отбори, ще могат да разчитат на що годе добри играчи, съответно ще ги задържи в играта.
Идеята ми е да речем, по-силните отбори (може и по-слабите, разбира се), да речем някои млад играч или играч, който не използват за момента, да може да се пуска под наем в друг отбор, за да се развива.
Пример:
Отбор А, пуска играч под наем в отбор Б за половин сезон или за 1 сезон, като наема да се изплаща всеки ден или всяка седмица.

Не е доизмислено, защото сега ми хрумна и директно пуснах темата, но може да се доизмисли!

#2 Removed user 19.02.2013 12:06
Dynamite
671 Posts

Приятелю,
това е предлагано и се предлага още от съдаването на играта... - и досега не се е приело заради възможността за измами. Но вече на толокова измами се нагледах че извода ми е който иска прави измами който не иска не прави.
Идеята ти звучи страхотно но ако го доизмислиш как ще работи модула за да няма измами може и да му бъде обърнато "внимание" след 4,5 сезона.
(y)

#3 Removed user 19.02.2013 18:08
Black thunder
148 Posts

ми ако аз ти дам играч под наем , а ти спреш да го тренираш или да му пускаш рпс ? ... задавам просто риторичен въпрос. Иначе да. Предлагано е много пъти (y)

#4 Removed user 19.02.2013 22:38
CSKAMAIUMRE
1579 Posts

<blockquote><h3>Inferno написа:</h3>ми ако аз ти дам играч под наем , а ти спреш да го тренираш или да му пускаш рпс
? ... задавам просто риторичен въпрос. Иначе да. Предлагано е много пъти</blockquote>
Играча ще се тренира автоматично. ;) Или ти ще си тренираш играча, обаче с негов кредит. :D :D И ако изобщо това се приема да има ограничения, например един отбор да има право в сезона да вземе максимум 2 играча под наем и да даде 2 играча под наем.

#5 Removed user 20.02.2013 10:58
Blue devilmen
79 Posts

Ами, за това казвам, че е недоизмислено, а според мен ако се измисли както трябва, би било доста положително за играта и за новите отбори.
Предположих, че е предлагано и преди, но все пак трябва да се търсят начини за запазването на новите отбори в играта, защото за сега няма никакви интересни нововъведения, които да задържът новите мениджъри!

#6 Liverpool92 20.02.2013 11:20
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

То щом играча е под наем, значи, че за него е дадено кредит. Това дали ще бъде трениран и пускан в мачове вече не се знае, но на кой ще му трябва играч и да дава пари за него за да не го ползва ? А ако не го ползва... студена вода и за собственика и този, който го е взел под наем. Ако взема някой играч и се контузи, а нямам нива на болница и левро какво правим ?:D Най-добре е да се вкара и както казват по-горе да може по два изходящи и входящи трансфери за наем.